Liiganousu – Karten M55 -joukkueen kausi päättyi upeaan voittoon

KarTen seniorikausi sai arvoisensa lopun, kun M55- joukkue nappasi 2-1 voiton Nurmijärven Tennisseurasta ja varmisti voitolla liiganousun ensi kaudelle.

Antti Palviainen voitti oman ottelunsa Hannu Murtoa vastaan numeroin 2-0. Mykkäsen Jari puolestaan taipui Riku Kärnälle samoin numeroin. Nelinpelissa Jyrki Sarkkinen ja Antti Palviainen eivät antaneet vastustajille mitään mahdollisuuksia ja veivät ottelun suoraan kahdessa erässä.

M55-joukkueen tavoite saavutettiin ja tästä on hyvä lähteä ensi kauteen. Joukkueen tulevaisuus näyttää myös hyvältä, sillä M50- joukkueessa on kasvamassa todella kovan luokan junioreita miesten peleihin. Täytyypä sanoa, että seniorisarjassakin KarTen juniorituotanto on maan eliittiä! Nyt juhlitaan juhannukseen saakka ja sen jälkeen palataan pyöreäposkisina ja hyväntuulisina kesän massakaudelle. Harjoitusohjelma jääköön salaisuudeksi!

KarTen liiganousun mahdollistivat seuraavat pelaajat: Antti Palviainen, Jari Mykkänen, Jyrki Sarkkinen, Petri Pakarinen, Paavo Sivonen, Kari Teerikorpi ja Matti Salmi.

KarTen M55- joukkue haluaa myös kiittää kaudesta uskollisia kannattajiaan tuesta ja kannustuksesta. Teidän läsnäolo saa meidät pelaamaan paremmin ja paremmin….