OHJEET JUNIOREIDEN OMATOIMISEEN HARJOITTELUUN HARJOITUSTAUON AIKANA

Maailma tuntuu pysähtyvän ja tilanne muuttuu päivittäin koronaviruksen vuoksi. Toivottavasti ihmisten liikkumista ja liikuntaa ei rajoitettaisi niin että tavalla tai toisella voisimme pitää huolta omasta kunnostamme ja hyvinvoinnista liikunnan avulla vaikean tilanteen aikana.

Olemme nyt laatineet seuramme pelaajille ohjeita omaehtoiseen harjoitteluun. Toivomme teidän tekevän niitä omien mahdollisuuksien mukaan kodin ympäristössä. Luovuutta saa ja pitää myös käyttää niiden toteutuksessa, sillä meillä kaikilla on erilainen kodin ympäristö, missä harjoittelua voi toteuttaa. Mikä teet harjoitteita oman kodin ulkopuolella, seuraa päivittäin valtiovallan sääntöjä ja ohjeistuksia! Tärkeintä on kuitenkin että toimimme vastuullisesti omaa ja muiden terveyttä vaalien ja viranomaisten ohjeistuksia noudattaen.

Pidetään yllä positiivista asennetta! Yhdessä tästä selvitään ja yhdessä mennään eteenpäin! Ja ehkäpä tämä tilanne tuo myös positiivisiakin vaikutuksia.. Nyt jos koskaan on aika ja mahdollisuus lisätä lasten ja nuorten omaehtoista liikkumista, joka toivon mukaan jatkaa kasvamistaan myös tilanteen normalisoiduttua. Yritämme seurana auttaa parhaamme mukaan näiden omaehtoisharjoitteluohjeiden kautta.

Jaamme hallilla palloja ja tarvittaessa muita välineitä omaehtoista harjoittelua varten keskiviikkona 25.3. ja torstaina 26.3. klo 12-18 välisenä aikana.

Linkit omaehtoiseen harjoitteluun:

Kilpavalmennus

Harrastevalmennus: (Oranssi, Vihreä, Keltainen)

Tenniskoulu ja Punainen harrastevalmennus 

Tsemppiä kaikille!